Zaustavlja me policija u prepunom autu

Zaustavlja me policija u prepunom autu

Nevjerojatno da mi se dešava ista situacija pred Afriku kao i prošle godine pred sami odlazak!!! Naime, pri zadnjem skupljanju donacija i vožnji prema skladištu te dalje prema kontejneru zaustavlja me policija u prepunom autu!! To se desilo upravo i danas ! Čim otvaram vrata , čujem njegov uzvik : ” jesti ti onaj profesor geografije koji spašava živote u Africi , gledam te stalno na TV-u !!!! Iziđi van , želim ti stisnuti ruku i čestitati , čuvaj se tamo ! Zahvaljujem se , počinjemo priču, ostatak ekipe se pridružuje , pričam im dogodovštine, smijemo se !! I rastajemo se sa Hakuna Matata pozdravom ! Sjedam u auto i razmišljam dobro da nisam morao dati vozačku dozvolu, jer bi trebali cijeli auto okrenuti da ju pronađemo među stotinama geografskih karata koje uskoro putuju za Afriku 🙂 <3

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više