Vrijedi li toliko ljudski život?

Vrijedi li toliko ljudski život?

Kad sam ujutro dobio poziv jedne skupine osoba iz Afrike, i da trebaju moju pomoć odmah smo se našli u centru grada Zagreba !!! Njihova priča me ostavila bez teksta, priča u kojoj treba odmah djelovati !! Naime, ispričali su mi priču da 70 djece na sjeveru Ugande, bez budućnosti , lutaju selom, bez mogućnosti školovanja, bez roditelja, mnoga su bolesna i trebaju hitnu pomoć!! Jednostavno, iste sekunde, mijenjam rutu po Tanzaniji i plan je otići u to selo, skupiti i pronaći djecu po fotografijama koje sam dobio, i upisati ih školu i omogućiti uvjete za dalje !!! To je naša odgovornost, nas svih !! Hvala i Vama na donacijama , jer radi se o 70 života mladih ljudi , djece !!!

Promjena rute zahtjeva 50 dodatnih sati u autobusu , po makadamu, i odlazak u nepoznato !!! Vrijedi li toliko ljudski život ??????
NARAVNO !!! APSOLUTNO !!! Da je u pitanju i samo jedan život !!!

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više