Sretan rođendan, moja Hrvatska

Sretan rođendan, moja Hrvatska

Sretan rođendan, moja Hrvatska <3

Nema države u kojoj sam bio, a da nisam ponosno držao zastavu moje domovine, nema države u kojoj sam bio, a da nisam ljude učio moj hrvatski jezik ( jako težak za naučiti) !! Nema države u svijetu u kojoj sam bio, a da nisam se trudio biti najbolji promotor ove predivne zemlje.

Kao i svatko od nas, i ja sam ljut na one koji zaklanjaju pogled na budućnost, na svjetliju budućnost u kojoj ćemo biti sretniji i zadovoljniji !!! Nekada jako ljut, pa i frustriran. Svojim malim doprinosom želim barem malo prikazati sadašnjost, ali i budućnost obrazovanja , koje je temelj svake države.

Ali, kada sam van granica svoje domovine, želim biti najveći promotor svoje domovine, za koju mislim da je najljepša na svijetu, sa najljepšim modro plavim morem i prirodom koja oduzimam dah ! Nekada i sam sebe lupim po glavi i kažem : Moja Hrvatsko, kako si samo divna < 3

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više