Prva pametna klupa u Africi

Prva pametna klupa u Africi

POVIJESNI TRENUTAK : PRVA PAMETNA KLUPA U AFRICI 🙂

S današnjim danom zapakirali smo i zadnje kutije školskog pribora i geografskih karata za Afriku i spremne su za kontejner i polazak u Afriku. Poseban je to osjećaj , kao i prošle godine, zaključiti ovu veliku akciju u više od 50 hrvatskih škola, vrtića i fakulteta. Prošli smo cijelu Hrvatsku, od istoka do zapada, od sjevera do juga, donijeli onu pravu Afriku i istinske životne vrijednosti među mlade i velike ljude u mnoga mjesta naše domovine.

Danas je i poseban trenutak jer donosimo u Afriku i prvu pametnu klupu na tom kontinentu. Darujemo beskonačnu struju (izvor Sunce) i novo svjetlo na taj kontinent, novu nadu , dolazak ove klupe na afrički kontinent pokrenuti će tako veliki tsunami/ nadu i spas te lakši život za mnoge ljude.

HVALA velikom čovjeku, utemeljitelju pametnih klupa Ivanu Mrvošu, što je prihvatio moj poziv da pomognemo ovom kontinentu , i pružimo nadu u bolje sutra ! Uvijek sam vjerovao u mlade ljude, i oni će zapravo promijeniti Hrvatsku i svijet oko sebe ! Vjerujte mi !!!

Ovo je dan za slaviti , dan kad želim biti sretan zbog svega, zbog Vas svih ! HVALA SVIMA !! i dobro se naspavati

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više