Poziv na humanitarnu izložbu AFRIKA MOŽEMO ZAJEDNO

Poziv na humanitarnu izložbu AFRIKA MOŽEMO ZAJEDNO

Dragi ljudi, pozivam Vas na humanitarnu izložbu slika ” Afrika možemo zajedno” ! Autori slika su poznati hrvatski i ruski slikari ( voditelj Antun Boris Švaljek)!! Nakon toga moći će te i kupiti sliku koja Vam se svidi , i sav prihod ide u gradnju škole u Africi koju sam pokrenuo!!

Ovo je jedinstvena i zadnja prilika prije moga odlaska u Afriku , da se družimo zajedno, da popričamo, smijemo se i uživamo u energiji koja nam daje Afrika ( uživo će i svirati moji prijatelji iz Nigerije) <3

Navratite, lokacija: kulturnu centar ” Napredak” , SRIJEDA 5.7 u 18:00h, Bogovićeva ulica 1 ( na samom trgu bana Josipa Jelačića)

Šerajte dalje, dijelite, nasmijte se i budite sretni !!! HAKUNA MATATA!

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više