Potpora moga grada Garešnice

Potpora moga grada Garešnice

POTPORA MOGA GRADA ZA PROJEKTE KOJE PROVODIM !! <3GAREŠNICA♥

Nevjerojatna je priča između sadašnjeg gradonačelnika Garešnice i mene !! Dugo godina smo zajedno bili članovi odbora Crvenog križa Garešnica, provodili akcije, a u pauzama smo znali popiti kavu !! Tada sam mu pričao kako imam veliki san otići u Afriku, i pomagati ljudima i djeci !! On je znao reci kako ima želju napraviti velike stvari za grad kao gradonačelnik jednog dana !
Nekoliko godina kasnije , ja po drugi puta odlazim u Afriku , a on me danas ugostio u uredu kao gradonačelnik Garešnice 🙂 🙂 i dao potporu pred put na crni kontinent !!

Život piše predivne stranice !!! Vjeruj u svoje snove

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više