Osnovna i srednja škola

Redovito držimo predavanja i radionice u školama i drugim odgojno-obrazovnim institucijama diljem naše domovine. Donosimo odlične životne priče, razvijamo i promičemo temeljne životne vrijednosti pravednosti i poštovanja sebe i drugih, suradnje i marljivosti, jednakih mogućnosti i tolerancije. Uz odličnu energiju i osmijehe na taj način među mladima širimo svijest o važnosti obrazovanja i volontiranja te pomoći drugima. Ako želite da dođemo do Vas javite se na mail: mozemozajedno.afrika@gmail.com.

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više