Kako je sve počelo?

Sve je počelo daleke 1986. godine kada se u Bjelovaru rodio Dejan Nemčić, idejni začetnik i predsjednik udruge „Možemo zajedno“. Svoj obrazovni put započeo je u OŠ Garešnica, a nastavio ga u Općoj gimnaziji Garešnica. Već je u osnovnoj školi Dejan jako zavolio geografiju i dobro znao da će geografija biti njegov životni poziv. Korak bliže ostvarenju svoga sna bio je kada je 2005. godine upisao studij na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više