Gradimo školu

Mnoge škole zemalja trećega svijeta, a posebice Afrike, nemaju klupe niti vrata i prozore, a često im nedostaje i krov. Stoga je ideja izgradnje nove škole, po mogućnosti opremljene osnovnim sredstvima za rad i nastavu, bila logičan nastavak naših aktivnosti i projekata. Uključili smo se u projekt izgradnje nove škole u Monduli, gradu na sjeveru Tanzanije. Ove je godine posebno prikupljen dio građevinskog materijala potrebnog za izgradnju škole, vrtića i kuće za učitelje. Škola u Monduli će moći primiti čak 500 učenika i bit će jedna od najmodernijih škola u tom dijelu Afrike. Uključite se svojim donacijama u ovaj neobičan projekt i pomozite izgradnji nove škole!

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više