Creating history!!!

Creating history!!!

Kako bi Lara rekla: CREATING HISTORY !!!!

Kada sam bio na svom početku, kada sam sve svoje vizije počeo stavljati na papir i realizirati, NITKO nije vjerovao u uspjeh svega toga. Osim mene, postojale su 4 osobe koje su vjerovale i njihove rečenice uvijek imam u glavi: PROFESORE, MI VJERUJEMO U VAS !!
Godinama nakon toga, često se sjetimo svih trenutaka, kako su i one uložile svoje vrijeme, da pokrenemo strašan van dobrih stvari u obrazovanju !! Znam da sam milijun puta to već rekao, ali opet ću: Lara, Sara, Nora i Anja (fali na slici) HVALA VAM !! ASANTE.

Volontiraj

Želiš volontirati i pomoći drugima? Osjećaš da svojim djelovanjem možeš razveseliti djecu i ljude? Javi se i postani dio ove predivne priče!

Pročitaj više
Kako JA MOGU pomoći ?

Doniraj

Uz kontinuirani volonterski rad naše udruge, prikupljanje donacija je projekt koji ne staje! S obzirom na veliko siromaštvo afričkih zemalja, ali i nekih hrvatskih krajeva, i dalje prikupljamo odjeću i obuću, školski pribor te novčane donacije za kupnju lijekova protiv malarije. Svaka donacija je bitna za naš veliki životni san: bolje obrazovanje i dobar život mnoge djece u Hrvatskoj i svijetu!

Pročitaj više